NOVO: Pretplata na edicije o lijekovima za 2016. godinu

Pills Image 1

Udruga je u razdoblju od 2013.–2015. godine započela i dovršila opsežan projekt proširenja i digitalizacije popularne stručne edicije Registar lijekova, te ga na taj način učinila još korisnijim i dostupnim ‘online’, u elektronskom obliku, na koji se sada možete i dodatno pretplatiti, ukoliko se pretplatite (ili ste već pretplaćeni) na tiskani Registar lijekova i dopunske kartice.

Zainteresiranim korisnicima i pretplatnicima HUPUZ-ovih edicija od ove se godine, samo uz godišnju pretplatu na jedinstveni paket koji sadrži Registar lijekova i dopunske kartice, pruža i dodatna mogućnost pretplate na e-Registar lijekova, u kojem imaju na raspolaganju integralnu elektronsku bazu s gotovo 7.000 lijekova, sa svakodnevno praćenim i ažurnim izmjenama statusa te isto tako ažurnim unosom novih lijekova, primarno uključujući Listu lijekova HZZO-a.

e-Registar sadrži detaljne osnovne podatke o lijekovima te kliničke podatke, koji obuhvaćaju terapijske indikacije, doziranje i način primjene, kontraindikacije, upozorenja kod primjene, interakcije, primjenu u trudnoći i dojenju, upozorenja za vozače te nuspojave, s pripadajućim tablicama, grafikonima i slikama.

Pretplata na jedinstveni paket koji uključuje Registar lijekova 2016. i dopunske kartice iznosi 619,05 kn (+PDV 5%), a dodatna pretplata na e-Registar iznosi 28,00 kn/mjesečno (+PDV 25%). Pretplata se može izvršiti putem obrasca na priloženoj poveznici: http://pretplata.upuz.hr/. Pretplatnici na e-Registar bit će redovito, svakog mjeseca izvješćivani o promjenama statusa i novim lijekovima u e-Registru, putem naše web-stranice i svog e-maila.

Za eventualna pitanja i dodatne informacije slobodni ste obratiti se Blaženki Grgić na tel. 01/6311-562 ili na e-mail: blazenka.grgic@upuz.hr.