[NOVO!] Naručite priručnik Registar lijekova u Hrvatskoj 2019.

Registar lijekova u Hrvatskoj 2019.

Poštujući tradiciju dugu već preko 50 godina i uz nepromijenjenu cijenu, iz tiska je izašlo najnovije izdanje Registra lijekova. Sadržaj ovog neophodnog farmakoinformatskog priručnika namijenjenog prvenstveno liječnicima i farmaceutima, dopunjen je i ažuriran, pa predstavlja najnovije stanje na području lijekova u nas.

Registar lijekova za 2019. godinu daje pregled registriranih lijekova u Hrvatskoj sa svim obilježjima važnim za propisivanje i izdavanje (sastav, pakiranja, jačine, djelovanje, doziranje, cijene).

U ovom je izdanju izmijenjeno gotovo 40% sadržaja zbog velikog broja novoregistriranih lijekova, te lijekova odobrenih centraliziranim postupkom davanja odobrenja (CP), koja daje Europska komisija i koja važe za cijelo područje Europske unije, a obuhvaćena je i nova Lista lijekova HZZO-a, koji se propisuju na recept.

Cijena Registra lijekova je 200,00 Kn (uključen PDV); za inozemstvo 30 €, a može se naručiti/kupiti:

  • plaćanjem virmanom na temelju računa;
  • plaćanjem pouzećem po primitku pošiljke (uvećano za poštanske troškove);
  • putem on-line narudžbe:

Nabavite svoj primjerak, jednim klikom na:

NARUČUJEM Registar lijekova 2019.

Članicama Udruge poslodavaca u zdravstvu Hrvatske odobravamo sljedeće popuste: za narudžbu od 10-19 kom. popust od 10%, za narudžbu od 20-49 kom. popust od 20%, a za narudžbu od 50 i više kom. popust od 30%.

_________

Kontakt i informacije: 01/6311-550; e-mail: info@upuz.hr

14.03.2019

Riječ direktora

Riječ direktora

    Poštovani, osobito mi je zadovoljstvo i izuzetna čast upoznati Vas s Udrugom poslodavaca u zdravstvu Hrvatske, našim trenutnim aktivnostima, planovima i projektima u predstojećem razdoblju. Predstavljamo Vam našu novu, redizajniranu i osuvremenjenu web-stranicu, uz nove funkcionalnosti prilagođene za korištenje mobilinim te ...

Više ...

Tražilica