NAJAVA: 119. Kongres Udruge, u suradnji s Futur Z - Opatija, 24.- 26.11.2016.

Udruga poslodavaca u zdravstvu, u suradnji s Hrvatskim društvom za poslovnu etiku i zdravstvenu ekonomiku Hrvatskog liječničkog zbora, organizira Kongres s međunarodnim sudjelovanjem: „119. HEALTHCARE REUNION - FUTUR Z: Zdravlje i zdravstvena zaštita 2015 – 2030.“, koji će se održati u Opatiji, 24. – 26. studenog 2016. godine u Grand Hotelu „Četiri opatijska cvijeta“.

Misao vodilja ovog Kongresa je organizirati uistinu inovativan, jedinstven događaj, koji će okupiti sve dionike zdravstvenog sustava, od nositelja zdravstvene zaštite do predstavnika zdravstvene administracije, kako bi se uspostavila izravna komunikacija kroz razmjenu mišljenja i iskustava, s ciljem poboljšanja zdravstvene zaštite i zdravstvenog sustava u našoj zemlji. U tom smislu, s velikim zadovoljstvom ističemo činjenicu da će se upravo na našem Kongresu po prvi puta na istom mjestu naći domovi zdravlja i koncesionari.

Teme Kongresa vezane su za sve razine zdravstvene zaštite, aktualne su i obuhvaćaju analizu poslovanja zdravstvenih ustanova i HZZO-a, stajališta i modele specijalističkog usavršavanja doktora medicine, specifičnosti menadžmenta u zdravstvu, ključne i aktualne teme bolničkog sustava, ključne i aktualne teme primarne zdravstvene zaštite, prijedloge mjera za sprječavanje odlaska liječnika na rad u inozemstvo, teme vezane za koncesije i koncesionare, sestrinstvo, EU-fondove za zdravstvo te strategiju i plan razvoja hrvatskog zdravstva do 2030. godine.

Kongres će se odvijati tijekom uobičajena tri dana, ali u kojima donosimo više aktualnih, zanimljivih tema i još više sadržaja.

Kotizacija za sudjelovanje ostaje na razini prošlogodišnje te s PDV-om za sudionike iznosi 1.980,00 kn, dok za predstavnike ustanova-članica Udruge iznosi 1.550,00 kn. O detaljima tema i programa, načinu prijave, cijeni i rezervaciji smještaja te svim ostalim važnim informacijama, pravovremeno ćemo Vas izvijestiti.

S obzirom na iznimno aktualne teme, respektabilne stručne predavače i važnost Kongresa, čast nam je pozvati Vas da svojom nazočnošću doprinesete značaju i realizaciji ovog događaja.

Za eventualna pitanja i informacije molimo obratiti se na telefon 01/6311-550 te na e-mail: info@upuz.hr

Veselimo se susretu s Vama u stručnom i društvenom dijelu Kongresa!

 

10.10.2016

Riječ direktora

Riječ direktora

    Poštovani, osobito mi je zadovoljstvo i izuzetna čast upoznati Vas s Udrugom poslodavaca u zdravstvu Hrvatske, našim trenutnim aktivnostima, planovima i projektima u predstojećem razdoblju. Predstavljamo Vam našu novu, redizajniranu i osuvremenjenu web-stranicu, uz nove funkcionalnosti prilagođene za korištenje mobilinim te ...

Više ...

Tražilica