Menadžer u zdravstvenim sustavima - Dojmovi i iskustva polaznika o programu usavršavanja (2)

Doc.dr.sc. Irena Hrstić, dr.med. - ravnateljica Opće bolnice Pula
Usprkos različitim zanimanjima (liječnici, ekonomisti, pravnici...) i usprkos različitim funkcijama u zdravstvenom sustavu, uspjeli smo nadopuniti svoja znanja, a što je najbitnije svo stečeno znanje je PRIMJENJIVO u praksi.
Posebno želim istaknuti stručno odabran kadar predavača, kvalitetno organiziranu nastavu, prihvatljiv i razumljiv način održavanja predavanja, izvrstan odnos predavač/polaznici, polaznici/polaznici, kontinuirano pozitivnu atmosferu, vrlo susretljiv prateći kadar programa, dobro odabrano mjesto održavanja programa kao i izvrsno odabrane termine predavanja. Sve čestitke!"
Program usavršavanja Menadžer u zdravstvenim sustavima pruža širok spektar znanja, otvara nove mogućnosti, potiče kreativnost i timski rad!

 

Andrijana Šimović Milović, dipl.iur. – DZ Zagreb - Zapad
Umjesto nizanja činjenica, polaznici su dobili priliku za kritičkim osvrtom i analizom stvarnih poslovnih događaja, što je posebice došlo do izražaja pri grupnom radu i diskusiji.
Naročito bih istaknula metode rada predavača, koji su nam omogućili nove poglede i razmišljanja te upoznavanje sa stvarnim poslovnim problemima i načinima njihovog rješavanja.
Osim što nam je omogućena interakcija s ljudima iz raznih akademskih te iskustvenih temelja, postali smo tim ljudi koji će se i nadalje nastaviti družiti, te poslovno surađivati po završetku programa.

 

Ivo Žuvela, dr. med. –  DZ  Zadarske županije
Vrlo korisno, čak i obavezno za sve one koji su u upravljačkim strukturama u zdravstvu! Sve pohvale!

25.07.2016

Riječ direktora

Riječ direktora

    Poštovani, osobito mi je zadovoljstvo i izuzetna čast upoznati Vas s Udrugom poslodavaca u zdravstvu Hrvatske, našim trenutnim aktivnostima, planovima i projektima u predstojećem razdoblju. Predstavljamo Vam našu novu, redizajniranu i osuvremenjenu web-stranicu, uz nove funkcionalnosti prilagođene za korištenje mobilinim te ...

Više ...

Tražilica