Menadžer u zdravstvenim sustavima - dojmovi i iskustva polaznika o programu usavršavanja (3)

Dr.sc.Marinko Rade, mr.sc. ortopedske medicine, ravnatelj Bolnice za ortopediju i rehabilitaciju 'Prim.dr.Martin Horvat' Rovinj

Mišljenja sam da u moru mogućnosti različitih programa usavršavanja, program menadžmenta u zdravstvenim sustavima, čiji je nositelj sama Udruga poslodavaca u zdravstvu, sigurno je najbolji izbor za aktualne i buduće menadžere u zdravstvu koji žele zaista proširiti svoje vidike informacijama i stečenim znanjem koji se može efikasno primijeniti, počevši odmah!

Stečeno znanje primjenjujem u svakom aspektu svoga posla, što značajno doprinosi pozitivnom poslovanju ustanove koju vodim. Uz to, smatram da je sama Udruga poslodavaca u zdravstvu, koja je sa svojih 40 godina djelovanja postala jedina konstanta u hrvatskom zdravstvu, najbolja garancija uspješnosti i visoke aktualnosti ovoga programa usavršavanja. Toplo preporučam!

 

 

Mr.sc. Jasna Ninčević, dr. med.spec. epidemiologije, ravnateljica Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije

Poštovani dr. Jurković, poštovani organizatori programa usavršavanja „Menadžer u zdravstvenim sustavima“:

Željela bih Vam zahvaliti na izuzetno dobroj organizaciji programa usavršavanja, na izvrsnim predavačima i gostujućim predavačima od kojih se zaista moglo mnogo toga naučiti iz raznih područja, od javne nabave, organizacije i funkcioniranja zdravstvene zaštite, upravljanja ljudskim resursima i niza drugih tematskih cjelina koje ste imali u svom programu.

Nadasve smatram korisnim što su predavači bili ljudi iz prakse, koji su svoja iskustva vrlo nesebično prenosili na nas polaznike.

Zahvaljujem i što ste imali razumijevanja za nas koji nismo uvijek mogli prisustvovati predavanjima, ali pritom nismo bili uskraćeni, 
jer ste nam omogućili da u vrlo kratkom vremenu dobijemo audio-snimke predavanja, kao i sve pisane materijale.

Sve sto sam naučila pohađajući program usavršavanja jako mi je koristilo u mom svakodnevnom radu i pretpostavljam da je i to jedan od razloga značajno boljih rezultata poslovanja Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije, ustanove kojom rukovodim, u prvih 6 mjeseci ove godine u odnosu na isto razdoblje prošle godine.

Iz osobnog iskustva mogu reći da znanja i obrazovanja nikada dosta i da bez obzira koliko radite i stječete iskustvo u praksi, koliko god uspješni bili, čovjek treba biti svjestan da još uvijek ima puno toga za naučiti i zato želim da ustrajete i želim Vam puno sreće i uspjeha u budućem radu.

Budite uporni u svom naumu da obrazujete i prenosite znanja na buduće polaznike koji će prije ili poslije doći na neka rukovodeća mjesta u zdravstvenom sustavu RH i imati mogućnost da upravljaju i organiziraju jedan od najvaznijih javnih sektora naseg društva.

Njihova znanja i vještine koje usvoje tijekom svog školovanja zalog su dobro organizirane zdravstvene zaštite za sve nas. Vjerujem da će i Vaš program usavršavanja i ubuduće dati svoj doprinos tom izazovu.

 

 

Dijana Dasović, dipl.oec., zamjenica v.d.ravnatelja, Neuropsihijatrijska bolnica “Dr. Ivan Barbot“ Popovača

Zahvalna sam svojoj ustanovi što prepoznaje važnost trajne edukacije svojih zaposlenika i potrebe za usavršavanjem i isto mi omogućila. 
Pohađanje edukacije sa odličnim predavačima velikog znanja i praktičnog iskustva te vrlo dobra organizacija cijele edukacije, pomogla mi je da steknem šire teorijsko znanje i vještine koje mogu koristiti u radu, poznanstvo s kolegama koji dolaze iz različitih zdravstvenih sustava od onog u kojem ja radim i razmjenu mišljenja. 
Vrijedno iskustvo koje preporučujem i drugima.

 

 

 

 

23.08.2016

Riječ direktora

Riječ direktora

    Poštovani, osobito mi je zadovoljstvo i izuzetna čast upoznati Vas s Udrugom poslodavaca u zdravstvu Hrvatske, našim trenutnim aktivnostima, planovima i projektima u predstojećem razdoblju. Predstavljamo Vam našu novu, redizajniranu i osuvremenjenu web-stranicu, uz nove funkcionalnosti prilagođene za korištenje mobilinim te ...

Više ...

Tražilica