Ljekarne - Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o uvjetima za određivanje područja na kojem će se osnivati ljekarne

Udruga poslodavaca u zdravstvu, u zajedničkom nastupanju s Hrvatskim farmaceutskim društvom i Hrvatskom ljekarničkom komorom te ostalim suradnim institucijama, osigurala je privremenu obustavu provođenja Prijedloga izmjena i dopuna Pravilnika o uvjetima za određivanje područja na kojem će se osnivati ljekarne.
 
U narednom će razdoblju Povjerenstvo za strategiju razvoja ljekarništva pri Ministarstvu zdravlja, u kojem sudjeluje i predstavnik UPUZ-a, izvršiti detaljnu stručnu analizu sadašnje mreže i stanja ljekarništva u Republici Hrvatskoj, te će svoje prijedloge dostaviti ministru zdravlja, što će činiti temelj za daljnje eventualne izmjene i dopune navedenog Pravilnika.
 
Ovim putem želimo zahvaliti našim partnerima iz Hrvatskog farmaceutskog društva i Hrvatske ljekarničke komore na zajedničkoj suradnju te istaknuti spremnost za daljnju suradnju na svim pitanjima ljekarništva u Republici Hrvatskoj.
 

29.07.2016

Riječ direktora

Riječ direktora

    Poštovani, osobito mi je zadovoljstvo i izuzetna čast upoznati Vas s Udrugom poslodavaca u zdravstvu Hrvatske, našim trenutnim aktivnostima, planovima i projektima u predstojećem razdoblju. Predstavljamo Vam našu novu, redizajniranu i osuvremenjenu web-stranicu, uz nove funkcionalnosti prilagođene za korištenje mobilinim te ...

Više ...

Tražilica