[Liječničke novine br. 178] In memoriam prof.dr. Vlado Jukić

U novom broju Liječničkih novina (br. 178, travanj 2019.), objavljen je in memoriam prof.dr.sc. Vladi Jukiću, dr.med., ravnatelju Klinike za psihijatriju Vrapče, koji nas je nažalost napustio 3. ožujka 2019. godine.

Podsjećamo da je prof.dr. Vlado Jukić, pored visokih i važnih funkcija koje je obnašao tijekom svog izuzetno aktivnog, uspješnog života i rada, niz godina također vrlo aktivno sudjelovao u radu Udruge poslodavaca u zdravstvu Hrvatske, isprva kao član Predsjedništva, zatim kao dopredsjednik te od 2003.-2012. godine, gotovo punih 10 godina, kao predsjednik naše Udruge, da bi nakon toga do 2016. godine ponovno obnašao funkciju dopredsjednika.

Tijekom svih tih godina u našoj Udruzi, prof.dr.sc. Vlado Jukić bio je neumoran u svom radu i nepresušan u idejama, te je nedvojbeno ostavio važan, vrijedan i trajni trag u povijesti Udruge, a također i u našim sjećanjima.

U nastavku, u cijelosti prenosimo in memoriam iz Liječničkih novina br. 178, str. 98-99 (.pdf):

Prof.dr. Vlado Jukić - predsjednik Skupštine Hrvatske liječničke komore 2011.-2015.

 

 

 

   

 

     

24.04.2019

Riječ direktora

Riječ direktora

    Poštovani, osobito mi je zadovoljstvo i izuzetna čast upoznati Vas s Udrugom poslodavaca u zdravstvu Hrvatske, našim trenutnim aktivnostima, planovima i projektima u predstojećem razdoblju. Predstavljamo Vam našu novu, redizajniranu i osuvremenjenu web-stranicu, uz nove funkcionalnosti prilagođene za korištenje mobilinim te ...

Više ...

Tražilica