"I.Konferencija digitalne medicine - Budućnost je sada "

Poštovani,

U organizaciji tvrtke Večernji list - Ordinacija.hr i HIT konferencije, 15. travnja 2016. u Hypo centru u Zagrebu održat će se I. Regionalna konferencija digitalne medicine pod nazivom "Budućnost je sada."

Cilj konferencije je okupiti lidere razvojnih procesa iz područja digitalne medicine iz regije i Europe, a na konferenciji će sudjelovati svi sudionici tog procesa kao što su farmaceutske i IT tvrtke, državna i lokalna administracija, liječnike, osiguravatelje, startup tvrtke te male i srednje tvrtke koje se bave zdravstvom.

Na organiziranim panelima prezentirat će se najnoviji dosezi, mogućnosti i inicijative implementacije Big Data u zdravstvu te će se predstaviti globalne suradnje između farmaceutske i IT industrije.  Konferencija će se baviti osjetljivim pitanjem dostupnosti i korištenja osobnih podataka od strane kompanija te omogućiti povezivanje i suradnju između IT i farmaceutske industrije, fokusirane na projekte koji donose opipljivu korist za pacijenta.

Obzirom da nam je stalo da na konferenciji sudjeluje što više zdravstvenih djelatnika prIpremili smo poseban paket. Cijena kotizacija iznosi 1500 kn, a za 3 kupljene kotizacije dobijete 1 gratis.

Prijaviti se možete direktno putem web stranice konferencija.vecernji.hr.

Najnovije informacije oko održavanja konferencije "Budućnost je sada" možete pratiti i putem naše službene stranice, a aktualna događanja i zanimljivosti vezane uz tematiku i samu konferenciju putem Twitter društvene mreže!

Najavu konferencije možete pogledati na sljedećem linku https://www.youtube.com/watch?v=E6_HFQF1pBQ&feature=youtu.be

Radujemo se vašem dolasku i sudjelovanju!

 

Riječ direktora

Riječ direktora

    Poštovani, osobito mi je zadovoljstvo i izuzetna čast upoznati Vas s Udrugom poslodavaca u zdravstvu Hrvatske, našim trenutnim aktivnostima, planovima i projektima u predstojećem razdoblju. Predstavljamo Vam našu novu, redizajniranu i osuvremenjenu web-stranicu, uz nove funkcionalnosti prilagođene za korištenje mobilinim te ...

Više ...

Tražilica