Čestitka g. Zoranu Milanoviću povodom njegova izbora za predsjednika RH

Udruga je danas uputila čestitku g. Zoranu Milanoviću, povodom njegova izbora na dužnost predsjednika Republike Hrvatske:

Poštovani gospodine Predsjedniče,

želimo Vam uputiti iskrene čestitke povodom Vašeg izbora na dužnost predsjednika Republike Hrvatske.

Udruga poslodavaca u zdravstvu Hrvatske, kao najstarija i najveća udruga zdravstva Republike Hrvatske, želi Vam uspješno obnašanje odgovorne dužnosti predsjednika Republike Hrvatske, na dobrobit i radi poboljšanja zdravlja svih naših građana.  

Iako zdravstveni sustav nije jedna od neposrednih ovlasti predsjednika Republike, svakako je kvalitetan zdravstveni sustav jedna od najvažnijih pretpostavki kvalitete života i zadovoljstva naših građana. Republika Hrvatska, obzirom na ulaganja, a po svim relevantnim podatcima, na samom je začelju u zemljama Europske unije, te ima relativno kvalitetan i dostupan zdravstveni sustav za sve hrvatske građane, ali su cjelovite reforme, kako u strukturnom, tako i u financijskom dijelu, u skoroj budućnosti potrebne i neizbježne. Upravo u tom dijelu se nadamo punoj potpori, suradnji s Vašim uredom i razumijevanju s Vaše strane, jer reforme tako kompleksnog sustava, kao što je zdravstvo, niti u jednoj zemlji nisu uspješno provedene bez potpore i aktivnog učešća svih najznačajnijih sastavnica društva u cjelini.

Poštovani Predsjedniče, još jednom Vam na kraju želimo uspješno obavljanje ove najviše državne dužnosti i želimo punu suradnju s Vašim uredom, kako bismo poboljšali zdravstveni standard i kvalitetu života svih naših građana.

 

08.01.2020

Riječ direktora

Riječ direktora

    Poštovani, osobito mi je zadovoljstvo i izuzetna čast upoznati Vas s Udrugom poslodavaca u zdravstvu Hrvatske, našim trenutnim aktivnostima, planovima i projektima u predstojećem razdoblju. Predstavljamo Vam našu novu, redizajniranu i osuvremenjenu web-stranicu, uz nove funkcionalnosti prilagođene za korištenje mobilinim te ...

Više ...

Tražilica