Blog o tehnologijama u zdravstvu

Živimo u okruženju u kojem se zahvaljujući nadolazećem umreženom društvu sve mijenja, pa tako i zdravstvo.

Da bismo boljoj budućnosti zdravstva svjedočili i u sadašnjosti, ključno je praćenje tehnoloških trendova i inovacija koje pokazuju put prema budućnosti kvalitetnije i bolje zdravstvene zaštite.

Upravo iz tog razloga, HIT konferencija, koja se izvorno bavi organizacijom specijaliziranih evenata s fokusom na zdravstvenu i informacijsku industriju, pokrenula je novu jedinstvenu platformu. Putem svog bloga svakodnevno prati utjecaj novih tehnologija na zdravstveni sustav i farmaceutiku s ciljem povezivanja svih sudionika tih procesa na jednom mjestu te onih koji svakodnevno prate nadolazeće tehnološke trendove u medicini.

Svakodnevno objavljuju i prenose vijesti, osvrte i analize stručnjaka koji odgovaraju na ključna pitanja i donose vlastite vizije i strategije usmjereni prema budućnosti kvalitetnije i bolje zdravstvene zaštite. Osim što prate nadolazeće konferencije i događaje u regiji, priliku da se predstave pružaju i malim tvrtkama u nastajanju, startup-ovima vezanim za zdravstvo.

Na ovaj način, HIT konferencija ne samo da spaja i umrežuje sve sudionike navedenih procesa već pruža mogućnost svima koji se žele dodatno educirati i informirati, da između ostalog i podijele vlastito znanje, iskustvo i viđenje na ovom polju.

HIT-ovce osim na blogu možete pratiti i putem Facebook i Twitter društvenih mreža. 

 

12.07.2016

Riječ direktora

Riječ direktora

    Poštovani, osobito mi je zadovoljstvo i izuzetna čast upoznati Vas s Udrugom poslodavaca u zdravstvu Hrvatske, našim trenutnim aktivnostima, planovima i projektima u predstojećem razdoblju. Predstavljamo Vam našu novu, redizajniranu i osuvremenjenu web-stranicu, uz nove funkcionalnosti prilagođene za korištenje mobilinim te ...

Više ...

Tražilica