[PRIJAVITE SE!] 122. Kongres poslodavaca u zdravstvu Hrvatske- Opatija, 10.10.-11.10.2019.

U jesen 2019. godine, Udruga organizira 122. Kongres poslodavaca u zdravstvu Hrvatske s međunarodnim sudjelovanjem, koji će se održati u Amadria Park Hotel Royal, u Opatiji10. i 11. listopada 2019. godine, pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović.

Ovogodišnji 122. Kongres po aktualnosti tema, nizu zdravstvenih dužnosnika i ekspertnih sudionika te međunarodnom karakteru, zasigurno predstavlja najvažniji zdravstveni skup u 2019. godini, koji će okupiti gotovo sve ključne aktere u hrvatskom zdravstvenom sustavu, ali i šire.

Teme ovogodišnjeg Kongresa koncentirat će se na funkcioniranje i poslovanje zdravstvenih ustanova, na novu zakonsku regulativu u zdravstvu, te na specifičnosti zdravstvenog sustava Republike Hrvatske i nekih zemalja u okruženju.

Pored  ravnatelja i menadžmenta gotovo svih javnih i privatnih zdravstvenih ustanova u Hrvatskoj, među predavačima i sudionicima Kongresa su:

  • prof.dr.sc. Milan Kujundžić, dr.med., ministar zdravstva Republike Hrvatske,
  • Lucian Vukelić, dr.med.spec., ravnatelj HZZO-a sa suradnicima,
  • Samo Fakin, dr.med., bivši ministar zdravstva Republike Slovenije,
  • doc.dr.sc. Vlatka Martinović, dr.med., direktorica Federalnog fonda zdravstvenog osiguranja i reosiguranja Federacije BiH,

zatim predstavnici Hrvatskog liječničkog zbora te mnogobrojni predstavnici komora, udruga  pacijenata, sindikata, stručnih društva i ostalih organizacija u zdravstvu Hrvatske, kao i predstavnici farmaceutske industrije, IT sektora i medija, uz domaće i međunarodne stručnjake iz različitih područja vezanih za zdravstveni sustav.

Sudionici kongresa mogu doznati najnovije spoznaje, trendove i informacije na zanimljivim predavanjima i okruglim stolovima te mogu sudjelovati u raspravama na kojima relevantni stručnjaci govore o aktualnim pitanjima zdravstveno-ekonomske, pravne, obrazovne, političke i druge tematike, izravno vezane uz funkcioniranje hrvatskog zdravstvenog sustava i poslovanje zdravstvenih ustanova. Godinama se na kongresima poslodavaca u zdravstvu prikazuje najtočnija i najcjelovitija analiza poslovanja zdravstvenih ustanova i zdravstvenog sustava u cjelini, stoga ponovno očekujemo vrlo veliki broj posjetitelja i odličnu medijsku popraćenost.

Kongres će biti bodovan sukladno pravilima HLK.

Kotizacija za sudjelovanje s PDV-om za predstavnike ustanova-članica Udruge i sudionike iz institucija- pokrovitelja iznosi 1.750,00 kn, dok za ostale sudionike iznosi 2.180,00 kn. Kotizacija uključuje kongresnu torbu s materijalima te dva ručka i dva coffee-breaka (1. i 2. dan).

Iznos kotizacije molimo uplatiiti na žiro-račun kod Zagrebačke banke, IBAN: HR2523600001101235488, Model: 00, Poziv na br: 1611-(OIB vaše ustanove), uz naznaku "Kongres".

Program Kongresa: OVDJE.

Prijava za Kongres: OVDJE.

Informacije o cijeni i načinu rezervacije smještaja: OVDJE.

Smještaj za Kongres sudionici rezerviraju osobno. Način rezervacije smještaja po povlaštenoj cijeni, kreiranoj samo za sudionike našeg Kongresa: (1) putem mrežne stranice www.amadriapark.com, odabrati željeni datum dolaska i odlaska, te upisati kôd: UPUZ19 ili (2) kliknuti na sljedeću poveznicu: 122. Kongres udruge poslodavaca u zdravstvu Hrvatske te obaviti rezervaciju. 

Za smještaj tijekom Kongresa, sudionicima na raspolaganju stoje hoteli: 

U slučaju poteškoća s online-rezervacijom ili upita vezanih za smještaj, sudionici mogu zatražiti asistenciju Amadria Park Hotela na tel. 051/278-007 ili na e-mail: info@amadriapark.com

____________________

 Za sva pitanja možete nas kontaktirati na tel. 01/6311-562 ili e-mail: blazenka.grgic@upuz.hr

 

04.10.2019

Riječ direktora

Riječ direktora

    Poštovani, osobito mi je zadovoljstvo i izuzetna čast upoznati Vas s Udrugom poslodavaca u zdravstvu Hrvatske, našim trenutnim aktivnostima, planovima i projektima u predstojećem razdoblju. Predstavljamo Vam našu novu, redizajniranu i osuvremenjenu web-stranicu, uz nove funkcionalnosti prilagođene za korištenje mobilinim te ...

Više ...

Tražilica