08.02.2017. održat će se Hrvatsko-njemački forum o suradnji u zdravstvu - prijavite se!

Dana 08.02.2017. s početkom u 9:00 h održat će se Hrvatsko-njemački forum o suradnji u zdravstvu u hotelu WESTIN u Zagrebu, na temu ‘’Suvremene metode poboljšanja učinkovitosti i povećanja dobrobiti pacijenata’’ u sklopu hrvatsko-njemačke suradnje u zdravstvenom sektoru.

Događaj je organiziran u ime Saveznog ministarstva gospodarstva i energije Savezne Republike Njemačke kako bi se ostvarili poslovni kontakti i razmijenila iskustva između hrvatskih i njemačkih poduzeća u zdravstvenom sektoru putem konferencije i bilateralnih razgovora. Organizatori događanja su njemačka tvrtka Dreberis GmbH i hrvatska tvrtka Genius Consulting d.o.o, a partneri su Hrvatska udruga poslodavaca, Udruga poslodavaca u zdravstvu Hrvatske i Hrvatska gospodarska komora.

Sa zadovljstvom napominjemo da je naša Udruga jedan od partnera navedenog događaja, na kojem će uvodnu riječ održati i direktor Udruge mr. Dražen Jurković, dr.med.spec., a predavanje s prezentacijom zamjenik direktora Davor Katavić, dipl.oec.

Sudjelovanje na forumu je besplatno, program se može pročitati ovdje, a sve potrebne informacije možete naći na slijedećoj poveznici:

http://www.geniusconsulting.hr/hr/hrvatsko-njemacki-forum-suradnja-u-zdravstvenom-sektoru-zagreb-08-02-2017/

01.02.2017

Riječ direktora

Riječ direktora

    Poštovani, osobito mi je zadovoljstvo i izuzetna čast upoznati Vas s Udrugom poslodavaca u zdravstvu Hrvatske, našim trenutnim aktivnostima, planovima i projektima u predstojećem razdoblju. Predstavljamo Vam našu novu, redizajniranu i osuvremenjenu web-stranicu, uz nove funkcionalnosti prilagođene za korištenje mobilinim te ...

Više ...

Tražilica